Live video från ditt evenemang

Skapa engagemang med livestream på Facebook och Youtube

Tidigare innebar live-produktioner OB-lastbilar, satellitlänkar och stora budgetar. Nu kan allt skickas via vanlig WIFI och kostnaderna är överraskande låga. Har du ett evenemang du skulle vilja livestreama? Tveka inte med att höra av dig för en kostnadsfri och oförpliktigande offert.

Exempel på användningsområden för video livestreaming

Sport är för åskådarna

Att livestreama sportsevenemanger som t ex välgörenhetslopp har många fördelar. Det skapar en spridning och ett ökat intresse av evenemanget då många fler kan följa det från stora avstånd.

Men även på plats kan en livesändning förbättra upplevelsen för dom som mött upp och som nu kan följa hela loppets gång på storskärm eller via mobiltelefonen.

Genom att utrusta t ex officials som redan är utplacerade på loppets rutt med kameror, kan man skapa en livesändning där deltagarna kan följas på hela rutten för en relativt liten budget.

Om förhållanden tillåter det kan även livebilder från drönare användas i sändningen så evenemanget kan följas från luften.

Streama konferenser eller möten i stängd miljö

Behöver du streama en konferens eller ett personalmöte till anställda på annan ort? Med enkla medel kan anställda på olika platser ta del av samma information som de på huvudkontoret utan ökade resekostnader och miljöpåverkan som följd.

Med ett eller fler kameror samt t ex en Keynotes/Powerpoint-presentation kan företaget kommunicera till alla företagets anställda och svara på frågor från anställda i Haparanda även om mötet hålls i Malmö.

Möten kan streamas live i t ex företagets stängda Facebook-grupp, på intranätet eller via Skype För Företag.

Vad kostar livestreaming?

Priser för livestreaming varierar beroende på uppdraget, med priser från endast 1400:- pr timme*. Använd formuläret för att berätta om ditt projekt och få en oförpliktigande offert.

* Uppstartspris 3.500:- inkl. första timmen. Priser är exkl. moms.

  Fotograf Magnus Högfeldt
  Snickarestigen 14
  24 770 Genarp
  Sweden
  Telefon (SE): 040 666-4321
  Telefon (DK): 20 707 270
  Skype: magnus.hogfeldt
  E-mail: info@magnushogfeldt.com
  Tillstånd för flygfoto